EHC leti za letalsko šolo

  10. 07. 2018

PREDSTAVNIKI iz Hardware Hardware Corporation bodo v tem mesecu v Združenem kraljestvu predstavili svoje komponente letalskim kupcem na prestižnem mednarodnem letalskem salonu Farnborough.

EHC načrtujejo svoj obisk - svoj edini v Veliko Britanijo letos - kot del celoletnega programa trgovinskih oddaj, ki potekajo v Kanadi in Las Vegasu. Farnboroughov razstava poteka od 16. do 22. julija.

Mednarodni letalski sejem v Farnboroughu je bil na zadnjem datumu leta 2016 največji industrijski dogodek na vesoljskem ladijskem koledarju.

Zagotavlja veliko priložnost za predstavitev novih letal, letos pa lahko delegati ogledajo 14 letal, vključno z BAE Jetstream 31, Beechcraft King Air 350i, Boeing 727-2S27, Embraer KC-390 in Scottish Aviation Bulldog - paleto komercialni, izvršni, obrambni in rotacijski zrakoplovi.

Trgovinski dogodek poteka skupaj z javnim dogodkom, vključno z letečimi prikazi, eksponati in vrsto družinam prijaznih dogodkov.

Letos se lahko trgovinski delegati povežejo in poslušajo keynote govore o letalski in vesoljski industriji - od prihodnosti inženiringa, kibernetske varnosti, izzivov podjetja Brexit in upoštevanja vesoljskega potovanja.

EHC se bo pridružil več kot 1500 razstavljavcem, ki se bodo razširili na več prizoriščih, in bodo predstavili svoje vodilne kontrolne tipke iz EHC MS serije in EHC NAS Handle Control.

Krmilne naprave zagotavljajo odlično mehansko življenjsko dobo in so primerne za uporabo v letalskih aplikacijah, pa tudi za številne druge aplikacije, zaradi svoje visoke vzdržljivosti. EHC proizvaja celotno linijo osvetljenih, vojaških in serijskih gumbov serije MS.

Tako kot drugi izdelki, ki jih ponuja Nexus, so na voljo v možnostih po meri, da ustrezajo posebnim zahtevam in jih je mogoče naročiti v različnih velikostih.

EHC trenutno proizvaja največje število kontrolnih gumbov, ki so na voljo po vsem svetu, ki služijo ne samo vojaški in letalski industriji, temveč tudi na trgih, vključno z medicinskimi, avdio, oddajnimi, živilskimi storitvami, kmetijskimi, travnimi in vrtnimi ter industrijskimi.

V Združenem kraljestvu in evropski kupci komponent, ki v tem letu ne najdejo poti do Farnborougha, lahko z Nexusom razpravlja o vseh svojih zahtevah, ki imajo izkušnje in strokovno znanje za delo s plošče za risanje, da zagotovijo, da so komponente popolnoma primerne za njihovo uporabo in okolje.

Izdelke EHC, ki jih dobavlja Nexus, lahko najdete tukaj - http://www.nexuscomponents.co.uk/Proizvedbe/Proizvodi/EHC - in prenesite celotne kataloge.

Spoznajte zdaj in ugotovite, kako lahko njihova paleta komponent ustreza vašim potrebam.

Foto: Aman Bhargava o Unsplash